Estocolmo

Här är en bild på syrran och mig när vi var i Stockholm i början på månaden.



Där ser man också hur mitt hår ser ut när jag inte har löshår i. Sådär blev det efter den där klippningen som kostade 180kr, om ni minns? :) Jag är nöjd! Det är en så skön frisyr, jag behöver inte använda någon spray. Och det kan blåsa hur mycket som helst (vilket det gjorde den dagen i Stockholm) men det ser bra ut ändå! :D

The wedding

Jahapp, då har man äntligen återställt sig lite efter lördagens festligheter ;)


Efter att Jim sagt "ja" och Ulrika sagt "ja, såklart" och ringen satt på
fingret, så var det dags för kyssen ;)



Vi fick äntligen träffa Jussis & Karolas 1 månader gamla son, Sebastian! :)


Såhär såg jag och Christian ut!



Förrätt, buffé och efterrätt. Allt var så sjuuuuuuukt gott! Mmmums! Den lilla asken innehöll några karameller som jag tyvärr just kom på att jag varken åt eller tog med mig hem :(
Det måste ha varit för att de ställde om borden när vi var ute på paus, och samtidigt städade undan saker.. Så den har jag inte kvar tyvärr....

Bröllopsshopping

Då har jag shoppat klart allt jag ska ha till bröllopet imorgon!
Hittade knappt några produktbilder alls, så jag fick ta egna. Så de är inte så bra. Har heller inte photoshop just nu, så ni får stå ut med fel vitbalans och sånt :/

Smycken, köpta på Cubus:

Armband, halsband & örhängen

Nagellack, köpt på Åhléns:

Depend nr. 38

Ögonskugga, köpt på Make Up Store:

MUS Microshadow, ruby.

Hårsmycke, köpt på Glitter:


Klänning, köpt på Gina Tricot (inte min bild):



Jag köpte även en vit cardigan med korta ärmar (inte trekvart utan ännu kortare - som på tshirts) men av någon anledning finns den inte uppe på ginatricot.com så ni får ingen bild på den just nu :)

Skorna glömde jag tänka på.. så det blir svarta ballerinaskor. Har jag min svarta skinnjacka över så borde det ju vara helt ok :P

Vad tycks?


Edit: Vet inte ens om någon hinner se detta men jag chansar! Om jag inte hinner köpa/hittar några snygga vita skor, vilken av dessa par ska jag då ta:



Båda är lika obekväma så på det sättet spelar det ingen roll :P
Det vänstra paret gör ont/skaver i hälen, och det högra paret klämmer/skaver i tårna.

Tjuvlyssnat.se

Var tvungen att klistra in denna eftersom det är där min familj bor :)
(inte på cafét men i Mariehamn :P)


Eurovision

Jag är lite sen.. det är det som gör mig till en ganska dålig bloggare ;)
Men.. Jag tittade faktiskt på Eurovision i år!

Min favorit är Urban Symphony - Rändajad.

Hon är så otroligt vacker också vilket gör det hela ännu bättre! Se och njut! :D


Bröllop!

På lördag ska jag vi på bröllop. Så imorgon ska vi ut och hitta en klänning till mig! Jag kikade lite på gina tricots underbara hemsida (den är verkligen jättebra och det är lätt att hitta vad man letar efter) för att vara lite förberedd på vad som finns.

Jag är egentligen ute efter en lila klänning, är riktigt sugen på att ha lila på mig.. men gina hade inga lila klänningar. Däremot hittade jag den här som jag genast blev kär i! Vad tycker ni?





Sedan har vi även denna, i samma färg:


Noes!

NEJ! Nejnejnejnejneeeeej! :(

Jag får alltid pengar från A-kassan på torsdagar. Men tydligen är det nån jävla helgdag nu på torsdag (imorgon) ??
Vi har ju planerat in en heldag med att hitta bröllopspresent, klänning till mig, samt storhandla mat! Och jag sitter vaken för att kunna lägga mig tidigt så att jag orkar gå upp i tid imorrn... men nu är ju de planerna förstörda eftersom pengarna kommer på fredag!

Kul att behöva stressa dagen innan bröllopet .... :S

Åååååhhhh :(

Keywords

Haha! Detta är roligt.... Någon har kommit in på min blogg när de sökt på "någon med anorexia som spelarworld of warcraft".

Då måste jag direkt säga såhär; jag har inte anorexi och har aldrig haft det! Så nu vet ni det :)

Fler roliga söktermer är följande (det som är fetstilt):

provat Mucoangin - ja, det har jag gjort :)
dansade på bk - det har jag också gjort!
revbensbrott på hund vanligt - jag hade ont i mitt ena revben, men jag vet inte om det är vanligt på hundar :D
viptorp pizza - ja, jag har bott i Viptorp och jag har ätit pizza där!
gammal bloggerska - nej det tycker jag inte att jag är ;)
arbetsansökan modell - nope, jag har aldrig sökt jobb som modell.
portal northrend mage - Hmm, vad menas? Man kan göra en portal till Dalaran om man är mage i alla fall.

Kärnfria vindruvor

Vi var och handlade på ICA Maxi i torsdags. Jag köpte bland annat två förpackningar gröna vindruvor för 35 kr..

Vad jag ville berätta var att vår katt Linus precis åt en bit vindruva och han verkade tycka det var gott eftersom han ville ha en bit till :D Haha han är ju för söt... Först bananer och jordgubbssylt.. och nu vindruvor :D



Jag har inget photoshop längre, så bilden är lite meh, men det får duga. Han är ju söt ändå!

Lady Gaga - Starstruck

Här är min nya favoritlåt! :)


Bat Handler Adeline

Har ju glömt visa er en kul grej från spelet! :D


Fryser

Nu verkar datorn fungera fint.. men ja, det är ju fortfarande inte min älskade 500gb SATA-gårddisk jag använder, utan den gamla 120gb IDE-hårddisken :(

Jag kan spela ... och jag kan surfa. Jag gör inte så mycket annat. Har skaffat msn, skype och ventrilo.. och WowMatrix förstås. Och Firefox! Sen finns det inte så mycket mer.. får se hur länge jag överlever utan alla mina bilder, photoshop och min musik... :P Jag tänker i alla fall ha min hårddisk i säkert förvar i min låda, så att jag vet att ingen kan hända den <3 hahaha!

Var på stan idag. Träffade arbetspsykologen först. Fick lite saker bekräftat, kan berätta om det någon annan gång! Nästa tid jag fick hos henne är den 25 maj, det ska bli spännande och se om vi kommer fram till nåt.

Sedan mötte jag upp Christian som hade kommit ner också, vi gick och åt på Kebabhuset (jag åt förstås en falafeltallrik). Sen köpte vi hårfärg till mig, lite cashewnötter med sourcream & onionsmak, tvättmedel, kaffe och nåt mer.

Jag bokade en klipptid till mig.. så klockan 15 imorgon åker nog ganska mycket av mitt slitna hår av. Får se hur kort det blir.. är så nervös :/ 180 spänn kommer klippningen kosta, och frisören är tydligen bra! Vilket kap!

På vägen hem sprang jag in på H&M och köpte en rosa sjal/scarf/halsduk (vad nu de där grejerna heter nu för tiden) eftersom jag både behövde en och frös otroligt i blåsten och regnet.

Livet med en jobbig dator

Hej!

Tänkte bara skriva ett snabbt meddelande så att ni vet att jag fortfarande lever och så!

Jag har haft massa strul med min dator.. Först slutade min hårddisk fungera och när vi försökte fixa felet (för det ska gå att fixa, hårddisken har nämligen inte krashat utan bara slutat fungera) så gick det inte. Så då satte jag i Emilias gamla 40GB-hårddisk. Det fungerade att installera windows på det och så, men när jag skulle inbstallera World of Warcraft så gick det inte.

Efter att ha rensat hårddisken så gick det till slut att installera vanliga WoW och sedan TBC, men inte WotLK!
Så det blev en ominstallation av windows, formateringen av partitionen och en reparering. Men det fungerade fortfarande inte.

Sedan hittade jag en gammal IDE-hårddisk (jag använder numera nyare SATA-hårddiskar som arbetar väldigt mycket snabbare än gamla IDE-hårddiskar) som jag satte i datorn. Men då ville inte moderkortet att jag skulle ha i den hårddisken tillsammans med min dvd-rom, så jag fick välja mellan dem.. Och då blev det förstås hårddisken. Allt verkade fungera, windows fanns redan installerat och till och med WotLK fann på den (det var Christians gamla hårddisk), det enda jag behövde göra var att patcha upp spelet.

Men efter ett tag började WoW krascha och sedan krashcade Firefox och inget verkade vara som det skulle. Och jag kunde ju inte installera om windows eftersom dvd-romen var avstängd.

Så till slut klurar vi ut att man måste göra dvd'n till Slave och hårddisken till Master. Så då gör jag det... Gör om gör rätt.....
Och nu har jag både dvd och hårddisk! Wiie!

Har precis installerat om windows, ska bara installera ljuddrivrutinerna och sedan ska jag installera WoW igen.... usch, det tar så lång tid! Nu har vi hållt på med min dator i 3-4 dagar :( Hoppas jag år någon rätsida på det.... och att jag kan få min hårddisk lagad så jag får alla mina inställningar, min musik, och mina bilder tillbaka..... För de ska vara kvar inne i hårddisken nämligen.

Åh och justja, det fixade sig med game card, så ja, jag kan spela igen.


Följ bloggen med bloglovin RSS 2.0