Green Tea

Jaha så nu tycker jag plötsligt om te :P

Vi har nån Green Tchai eller nåt hemma och nån Persian också .. mm så goda de är :)
Är sjuk nu så jag måste göra allt för att bli frisk till den 8 november. .. Man får nämligen inte vara sjuk när man ska opereras.

Har ätit massa frukt, druckit te, druckit såna där c-vitamin brustabletter.. suttit hela dagen med halsduk inomhus, det blir svettigt, men är kanske värt det.

Sökte ett jobb idag. Till Subway, de ska tydligen öppna i Eskilstuna :D
Sista ansökningsdagen är den 31:a men jag hoppas att jag har en chans ändå. Ska söka några fler jobb i veckan också, bland annat till Cubus och Expert.

Igår var vi hos Christians mamma och "festade" litegrann. Hon hade bjudit över alla som hjälpt henne med flytten. Vi var nere i festlokalen i källaren, hon bjöd på mat och efterrätt och snacks och vin :)
Det var trevligt.

Har kollat på 17 avsnitt av Invasion .. 4 kvar på första säsongen (jag vet inte ens om det finns fler säsonger, ska kolla upp det) .. Personligen tycker jag faktiskt det är en väldigt spännande serie! Men rätt äcklig också.

Prison Break


Yes, har ju glömt säga att jag har börjat följa Prison Break.

Sjukt bra serie!! I samma klass som Lost typ :)


Zilwer är hungrig men hans mat är slut och jag hinner/hann inte handla idag... :/
Får se till att komma iväg i morgon. Jag har fan inte råd att ha min katt typ...

Har precis ätit. Nu ska jag duscha tror jag.

Meep

jag


Har inte så mycket att skriva idag så jag postar en bild på mig i stället :P

Jag vill ha godis

Vill inte du..? :)


Klicka här!

Hemma igen

Jahapp. Då var man hemma i Eskilstuna igen (kom hem igår kväll).
Jag har varit i Malmö i 11 dagar, alltså två hela helger :) Skönt.

Jag kom hem med en kompis mindre, men med desto större garderob ;) Har massa "nya" kläder nu. En del köpte jag i Malmö, men många av dem är begagnade, köpta/fått av kompisar och via helgons säljesforum.

Väntar fortfarande på två linnen och en tjockare tröja.. :)

Jag glömde äta falafel i Malmö :/


Idag bestämde jag mig för att röka resten av mina fyra cigaretter och sedan sluta röka!
Och eftersom Christian också vill sluta, så ska han också passa på nu (tror jag)... men så kom han på den geniala idén att börja snusa istället... Först var jag emot det eftersom jag vill inte pussas med någon som har snus i munnen, och dessutom luktar det illa när man stoppar in snuset/tar ut det ... Men så kom jag på att om JAG också börjar snusa så gör det ju inte så mkt ^^

Så nu har vi varsin snusdosa i kylskåpet.. haha jag är nästan lite nervös. Jag kommer se urdum ut under läppen, och jag har aldrig snusat förr! Bara på fest. Och då blir jag jämt så snurrig :P

Men snart är den sista cigaretten rökt!


Köpte hem 3 paket chokladcigaretter, hade aldrig hört talas om dem förut tills en tjej köpte dem och jag tyckte de var så coola! Haha! De är svarta och luktar choklad och smakar lite annorlunda. När man slickar sig om läpparna så smakar det sött. Så jag antar att jag kommer röka dem lite grann i alla fall.

Ja, jag har en ny mobiltelefon! Är nöjd! Men jag kommer väl få slag när jag får räkningen. Nervös inför det ... Jag som inte ens ringde/smsade för 100 kr/mån innan... Hade kanske 100 kr i TRE månader liksom... Nu måste man betala 169 kr + samtalsavgift VARJE månad! Gaah galet! Meeen men ...


btw, hänvisar till min bilddagbok så att ni kan checka in mina nya kläder och lite annat skoj: mushmushi.bilddagboken.seAlltså, jag förstår mig inte på vissa människor. Vissa blir aldrig vuxna verkar det som. Det är synd om dem. Mer tänker jag inte säga.


Usch då. Jag tänkte skriva mycket mycket mer, men jag blev plötsligt väldigt trött!

Baj


Följ bloggen med bloglovin RSS 2.0