The Nose

Jahaja, då har man varit och opererat näsan dårå!
Tänkte bara meddela det, orkar inte skriva mycket mera, är mest sängliggande!

På tisdag ska jag på återbesök och då kommer jag se normal ut igen har de sagt.

Skriver mer när jag är piggare!

pirr

eep... snart ska jag lägga mig ... sen är det upp halv fem och åka till stockholm och sjukhuset och operationen ... *nervös*

kommer jag ens kunna sova?

Frisk!

Nu har jag varit frisk i 2 dagar :)

Idag kommer mamma och Emilia. Klockan 19.15 hämtar någon släkting mig och så kör vi till stationen och möter dem, och sen åker vi hem till Minna (min moster) och där ska mamma och mormor och morfar, och säkert fler, basta... Emilia ville så gärna träffa mig så det är därför jag skulle följa med hem till Minna :P

Sen vid typ 22 så åker mamma och jag hem till mig, och lägger oss typ.

Imorgon ska vi gå upp 04.30 !!
Jag får inte äta någon frukost eller dricka något, får inte ens tugga på tuggummi ... Jag måste duscha på morgonen och ta bort mitt nagellack (fattar inte varför) .. Det är så dumt, för mina naglar blir genast så sköra när jag inte har nagellack på mig, de kommer säkert gå av :'(

Sen åker jag, mamma och Christian med mormor och morfars bil till Stockholm, och 07.30 opereras jag!
Haha undrar hur det känns att bli sövd? ^^

Jag är rätt nervös... Igår så la vi oss vid 5 på natten, men jag somnade inte förrän 6.30 typ... låg bara o tänkte på hur ont det kommer göra ...
Jag kommer säkert grina massor och ha så ont och vra torr i halsen och blää.... men men.

Jag ska försöka få mamma eller Christian ta lite bilder när jag vaknar upp efter operationen (inte för att jag kommer vara en vacker syn, men det är ändå kul).

Såå jag har ingen aning om hur länge/hur många dagar det dröjer innan jag kommer använda datorn och vara online igen!


Humm nu måste jag städa! Måste dammsuga också, och byta sand i kattlådan ... och blää .. orka :/
Känner mig jättetrött, gick ändå upp vid 13.30 , ja då har jag sovit 7 timmar..

Halsont

Ringde kl 10.00 till läkarmottagningen. De ringde upp 11.50 och en jobbig (ja, han var faktiskt skum och jobbig) doktor pratade med mig. Sen fick jag veta att det inte fanns några tider kvar, så jag skulle ringa igen efter 17.00 då jouren tog över.

Så jag ringde typ 17.09  och fick då veta att de skulle ringa upp mig 20.15 ... Då blev jag riktigt förbannad. Hur kan de låta en patient vänta från klockan 10 på morgonen till klockan 20 på kvällen? Helt sjukt!

Så jag tänkte att det vore kanske bättre att gå till distriktsjouren och sätta sig där och vänta, så som man gör på akuten. Som tur är mormor i stan nu så hon skjutsade mig först till ICA där jag hämtade ut min jacka och mina dvd-filmer och handlade mat och kattsand.

Sen åkte vi till distriktsjouren och jag behövde inte vänta särskilt länge. De tog blodprov, tempen och stoppade en stick i halsen för att ta ett prov där med.

De hittade ingen bakterie, så jag har ett virus, tyvärr!!!
Det enda läkarn rådde mig till var att ta det lugnt, dricka mycket ljummet, kanske ljummet honungsvatten, äta halstabletter och köpa Strepsils eller Mucoangin.

Så vi åkte till apoteket vid sjukhuset (det enda som har öppet efter 19.00) och jag köpte Mucoangin, vilket ska vara bedövande...
Och , haha, det kan man ju lugnt säga att det är. Jag kände knappt min hals ett tag! :P

Får hoppas att jag hinner bli frisk till den 8:e nu bara då.......




halssaker

Första november

Whoa ... vad är mer passande än att det snöar så fort det blir 1:a november? 

Jag blev väckt runt halv tolv av att moblen vibrerade och vibrerade, och den ville inte sluta vibrera!!
Jag kollade numret men det var ett konstigt nummer så jag ville inte svara. Sen efter en stund så slutade det vibrera och sen började det igen! Så jag kollade igen och då var det ett mobilnummer som jag har i min telefonbok... det var Lolitha! 

Så jag svarade och vi snackade ett tag. Hon bjöd mig hem till henne den 24:e november eftersom hon fyller år då... Men tyvärr så kan jag ju inte eftersom jag ska iväg till Karlstad/Munkedal då nångång!
Det är ju lite synd... Men hon bor såpass nära mig nu (Örebro) att det inte gör så mkt.. Jag menar, hur ofta träffar jag Camilla liksom? 


Jag snor smileysarna från Hairdrobe/SweetCollect Zone


Tänk .. nu är det inte långt kvar till:

1. Operationen
2. Dreadsen
3. Camilla
4. 1:a advent
5. Min födelsedag
6. Jul
7. Nyår!




lite snö


Följ bloggen med bloglovin RSS 2.0