Innesittar-sommar?

På somrarna blir jag deprimerad... I alla fall de två senaste somrarna. Och jag blir inte deprimerad av vädret, utan av vad jag gör under tiden det är fint väder.

Förra året jobbade (praktiserade) jag hela sommaren, och var ledig på helgerna, ifall jag inte jobbade då också.
Och det var sällan fint väder när jag äntligen var ledig. Och om det väl var det, så var det oftast ändå ingen som ville sola/bada med mig.

Och det är samma sak i år.. När jag äntligen har chansen att sola lite med en kompis så ringer de och frågar om jag kan jobba!!

Jag har inte solat en sekund sedan det blev så här fint väder.

Och det är det som gör mig deprimerad. Jag tycker inte om att göra saker själv, så då sitter jag inomhus i min mörka lägenhet. Jag blir deprimerad av mörkret här inne, när jag vet att det är soligt där ute. Jag blir deprimerad när jag inte får sola.

Tyra

Jag drömde att jag var med i Top Model, med Tyra Banks.

Ett av våra uppdrag var att glida på sidenrep fullt med "mosquitos" (stora myggor dårå) in genom ett litet hål, och efter det ha sönder en flaska och skära oss själva någonstans på kroppen.

Ehh... weird?


Jag ska nog rita en bild om min dröm. Lägger upp den senare. (Synd att jag inte har en scanner, hade varit mycket enklare att rita det här för hand...)


Här är bilden. Är inte nöjd, men skitsamma.Grön bladspindel - Micrommata virescens

Jag stod snällt framför badrumsspegeln, när jag via den såg något röra sig på väggen övanför badkaret. Min första tanke var att det var en fluga, men jag vände mig om och tittade ändå. Och blev jag minsann tvungen att springa ut från badrummet skrikandes.

Christian undrade genast vad det var jag skrek åt. Jag vet inte om jag fick fram orden direkt men jag sa "Det är en stor spindel där inne! Du måste ta bort den nu!" och han bad mig att lugna ner mig. Han skulle ta bort den. Jag gav honom en plastmugg.

Han gick in i badrummet och jag visade honom spindeln. Men inte fångade han den....! I stället sa han "den där tänker inte jag röra! Jag smäller den i stället!"

Jag blev lite tveksam "nej nej, det kan du inte göra! Ta bort den bara!". Under tiden som jag funderade över vad som skulle göras, så gick jag in igen för att undersöka spindeln lite närmare. Och då såg jag att den var illgrön med en eldfärgad bakkropp! Givetvis började den i raketfart röra på sig, och då fick jag totalpanik och sprang gråtandes ut från badrummet.

Då kunde jag inte ta mer, så Christian fick gärna lov att slå ihjäl den. *PANG* och så var den död.

Efteråt började vi fundera lite över vad det kunde ha varit för spindel. Vi har aldrig sett något liknande, och den såg minst sagt läskig ut (och säkert minst 3 cm stor med benen).

Därför började jag söka efter den på internet och jag hittade till och med några bilder :

Micrommata virescens, hane (den vi såg)

Micrommata virescens, hona

Fast hanen ser inte lika illgrön ut på den bilden, men det kan jag lova att den var!
Jag ångrar lite att jag inte försökte fotografera den, så att jag kunde lägga upp egna bilder. Fast min kamera är ju ändå så dålig så det spelar nog ingen roll....

Förresten så är jag självklart inte säker på att det var den här spindeln... Jag tyckte dessutom att bakkroppen inte var helt gul/röd, utan att det var en eldfärgad fläck som lyste upp bakkroppen.... hmmm...?


Oj...

Eehhh.... Kan det verkligen stämma att det är 30 grader i skuggan idag??

25 grader

Haha, jag sitter och lyssnar på Ace Of Base - Da Capo (ett album från 2002) .. har aldrig hört deras nyare låtar, trodde inte att de fanns längre ens. Jag minns låtar som "Beautiful Life" och "All That She Wants" .. Ja, sånt gillade jag när jag var liten. Och det blir en härlig nostalgitripp när man lyssnar på sånt ^^

Men ja.. jag kan ärligt inte svara på varför jag lyssnar på dem nu.. haha. Har tråkigt, vill höra nåt nytt, som går att sjunga till typ :P Sångvänliga låtar än så länge..VARFÖR håller min dator på att krångla? Plötsligt hör man ett litet klick och så låter det som om något stängs av, typ varvar ner ... Och då är det oftast en av mina hårddiskar som lagt av. Kul liksom!
Ibland går det inte ens att sätta på datorn, den hittar inte hårddiskarna... då får man vicka lite på sladdarna inne i datorn, och sen fungerar det igen... Lite glapp kanske? Har försökt kolla men jag tycker allt sitter som det ska..


http://mushmushi.bilddagboken.se/


Jaa... idag är det riktigt varmt ute. Men har jag varit ute än? Nehejdå, utan jag har ju bara varit vaken i 2 timmar. Jag är så sur på mig själv. Egentligen skulle jag och Zandra ha solat i Vilsta. Känner mig så dum... Men jag går väl ut och gör nåt så fort jag inser att det inte finns så mycket mer att göra vid datorn för tillfället.... Det kan tyvärr ta tid.


Åååh vad lat jag är! ;P

Roligt köksfönster!

Jag har banne mig ett riktigt intressant köksfönster. Därifrån kan man ju se massor av roliga saker! Det har jag aldrig tänkt på.

• Jag har sett en honkatt fånga en mus och äta upp den.
• Jag har sett en zigenarkvinna smygröka.
• Jag har sett två katter para sig.
• Jag har sett min katt möta 3 nya katter utomhus.
• Jag har sett en katt fånga en baby-skata (som han sen lät hoppa iväg).

Sen har jag ju sett massa annat förstås, som fyllon, folk som springer med stora betongrör, fula människor, "flower-lady" (traktens egna log-lady) ... och massor av konstiga människor.


Aaargh

Tänkte jag skulle skriva lite fort innan jag lägger mig....

Nyss när jag stod och rökte, så tittade jag ut och såg två katter para sig ^^
Min katt stod och tittade ut på dem genom fönstret. Fast mest såg det ut som han störde sig på vad de gjorde.. haha... om han ens fattade. Han har ju aldrig gjort nåt sånt!

Helt galet irriterad är jag.
Jag måste nämligen lägga mig nu. Okej det är väl inte så farligt, men ... Anledningen är för att jag ska jobba 11-21 imorrn. ASKUL, verkligen... inte! 10 timmar utan att täna några pengar på det... fan vad det suger.
Sen kommer jag väl inte därifrån förrän 21.30, beror på vem jag stänger med.. Jag är BÄST på att stänga.

Nästa morgon, lördag, ska jag vara där kl 7 och öppna! ORKA, liksom!
Som tur är slutar jag 14, det brukar gå rätt fort.

Jag är så sur. HATAR att bli väckt av ica. Nyvaken som man är så tackar man ja utan att egentligen hinna tänka efter. Faktiskt, så har jag två gånger tidigare blivit tvungen att ringa tillbaka och ångra mig. Folk blev lite sura då, men vafan... kan de sluta väcka mig liksom??

Eller sluta ringa mig överhuvudtaget....

Idag träffade jag mormor och morfar, vi åt på Ming Palace. Jag tog kyckling med cashewnötter.. mm så gott :) Sen tog jag med mig resten hem, det som blev över... får äta det på jobbet imorrn!
Sen fick jag lite matpengar av dem också, det var snällt.... behövdes...

Jag är allmänt arg på allt och alla just nu (nästan alla) ...

Bah fatta.


Aja...

Smygröka

LOL

Det här är så roligt så jag måste berätta det.
Jag såg tidigare idag en zigenarkvinna stå utanför porten i huset mittemot mitt hus... Hon stod och rökte, men höll hela tiden cigaretten in mot väggen, och så tittade hon var och varannan sekund fram från sitt "gömställe" upp mot pizzerian. Hon stod alltså tätt in mot väggen, så om någon skulle komma ner från pizzerian, så skulle denne person inte kunna se henne.

Jag tittade inte så jättenoga vad hon spanade efter (men hon såg verkligen nästan paranoid ut!), men rätt som det var så släckte hon fort cigaretten och verkligen sprang in i huset igen. Då såg jag en zigenarman komma ner för backen från pizzerian.

Han tittade in genom porten, verkade inte se något, gick några steg bort och rökte klart sin cigarett.

Snacka om smygrökning på hög nivå!

Den här bilden gjorde jag nyss, och jag tillägnar den mitt roliga span:
(klicka för att förstora)

Smygröka

Hehe det hela såg väldigt komiskt ut ;P666

Som vissa andra redan påpekat i diverse chatter och bloggar, så är det ju den 6 juni 2006 idag... alltså 06/06/06....

Då passar det väl bra att posta den här bilden, som jag gjorde för någon dag sen? :)

Good vs Evil

Hmm... Det är Sveriges nationaldag... och så har Omen premiär idag också.. inte för jag bryr mig. Men de valde ett bra datum kan man säga.

Jag kanske ska göra en bild som representerar Sveriges nationaldag i år? Ja, bra idé.
Lägger upp den senare.

Jag är hungrig.


Hm... Jag undrar hur länge sen det var som jag slog på tv'n sist? Minst två veckor i alla fall.
Känns som den bara står där och dammar nu ^^
Det är SÅ skönt att det inte går nåt särskilt kul på tv nu. Jag tycker tv är jobbigt.
Varför ska man liksom vara tvungen att sätta sig vid tv'n vid ett särskilt klockslag, bara för att man vill se en film eller ett program?

Så töntigt onödigt tycker jag. När man kan se saker på andra sätt.
Däremot skulle jag nog kanske uppskatta tv där man kunde välja precis när man själv vill se något. Typ sånadär erbjudanden som finns nu, med digitalbox och bla bla.... men varför ska det kosta ^^

Man kan ju vara olaglig i stället. Jävla skitlag. Men men.


Sitter och lyssnar på Boards Of Canada, de är riktigt skumma, och sköna.

Annars i veckan... Så har jag spenderat tid på iSketch och Last.fm. Ja... det är mitt liv just nu. lol


Skriver kanske mer sen. Glömde vad jag ville ha sagt.Så, här kommer bilden jag tillägnar årets nationaldag. Hoppas den inte går att misstolkas på något sätt, jag gjorde den bara för att det är så ironiskt att Sveriges nationaldag är på datumet "666".

06/06/06-Sverige
Följ bloggen med bloglovin RSS 2.0