Tusen drömmar

Alltså i natt måste ha varit världens längsta natt, för jag hann med minst 3 olika drömmar! o_O

Först drömde jag att Mini kom tillbaka (Alltså Wilse, den svartvita katten som varit hos mig ibland)...


Sen drömde jag att jag gick på festival ensam. Träffade på Kim där tror jag (alltså jag tror att det var han) ... Snackade med honom och så... Sen sa jag att jag var hungrig och bad honom köpa en korv åt mig.
Sen när han kom tillbaka och skulle ge mig korven så sa jag "Just det, jag äter ju inte korv..." så han fick gå och slänga den. Efter det så bjöd han på en mugg med rött vin.

Sen såg jag Henke (en internetkompis som jag inte har träffat i verkligheten) vid korvståndet. Jag fick typ panik och försökte gömma mig. Fast anledningen till varför jag överhuvudtaget gick på den festivalen var för att jag skulle träffa honom!

Jag sa till Kim att jag måste gå för att jag ska träffa Henke... han verkade bli lite ledsen över att jag skulle "överge" honom. Men elak som jag är så gick jag ju därifrån förstås.

Såå träffade jag Henke, och eeehh det måste varit det knäppaste jag någonsing gjort, alltså inte träffa honom, utan göra det vi gjorde. Det var nämligen så att vi kom jättebra överrens så vi började hoppa som grodor och snurra runt i sanden och gräset och sånt. Helt knäppt.. Alltså, typ leka som små barn... hahahha...

Hm... sen så drömde jag att Camilla var här och även Martin (inte hennes pojkvän, utan Martin från Borås) ... Minns inte vad som hände sen, men det var nåt om att Camilla tydligen kände Martin eller nåt.. Ja jag vet inte, knäppt var det i alla fall, och MASSA trevligt folk som man inte träffat på ett tag :)
Saknar massor av människor!Silent Hill
Alltså, jag blir arg.

HUR kan det vara möjligt att Silent Hill bara går i Stockholm, Hudiksvall och Skellefteå nu?
Visst att den kanske slutat gå på vissa biografer, men seriöst! 3 städer kvar?!

Jag ångrar väldigt mycket att vi inte stannade i Stockholm efter kryssningen. Visserligen hade vi fått vänta i flera timmar, men vi kunde ha gått och sett Silent Hill gratis och utan problem! (Om de tar såna biografcheckar i Sthlm, men det tror jag väl?)

Åååhhh jag vill se den nu!


Inte konstigt att folk laddar ner saker, bland annat filmer, när det är så dåligt här i Sverige, att man inte ens kan få njuta av att se en film på bio! Och hallå, Silent hill 3 & 4 (spelen) kom ju ut först i Sverige , enligt Chrille i alla fall.... Bara för att det är så populärt?! Jaha, men om Silent Hill-spelen är så populära så borde de väl tycka att Silent Hill filmen ska visas i större utsträckning, och gjort massa reklam om den?

Alltså jag fattar inte...

Jag blir bara så arg.Någon som vill betala buss/tågbiljetterna till Stockholm så att vi kan se Silent Hill?

Pengar


Så nu väntar jag bara på att alla räkningar ska dras på autogiro....
Och så väntar jag på brev från soc.

Sen kan jag stooooooorhandla (ifall någon vill erbjuda skjuts) på Hemköp, när jag vet hur mycket pengar jag har kvar.

Har gjort värsta bra matlistan i Excel, men jag får nog dra av typ 200 kr på den ifall jag ska ha råd :/


Har spenderat 5 timmar framför min gamla dator! Skulle tömma den totalt och installera om windows 98... FEM TIMMAR!!! Vi fattade noll sen när C:\ väl var tömt.... Till slut så klurade vi ut det (med hjälp av internet, på Chrilles dator) och efter 5 timmar var allt klart. Nu ska jag försöka sälja den.

Jag gjorde pasta nyss.

Jag är svettig. Det är ca 29 grader här inne! :S


Jag ska nog göra popcorn lite senare.. :)


Följ bloggen med bloglovin RSS 2.0