Naxxramas

Jaha då var det dags för Naxxramas. Vi är 8 i guilden som är lvl 80 (kompisguild) så det var vi och en utomstående dps som körde. Vi saknade alltså en dps + att de flesta av oss är undergearade.

Vi körde en hel vinge med 3 bossar. Wipeade en hel del men vi klarade det till slut :)

Anub'Rekhan
Grand Widow Faerlina
Maexxna


Avklarade! ;D

Ett steg framåt

Jag fick ju aldrig några pengar den där torsdagen. Så jag har fått kontakta banken och a-kassan och posten och sen har jag blivit slängd hit och dit för att fixa problemet. Problemet var alltså att jag inte fick min avi, och då är det ju antingen a-kassan, banken eller posten som gjort fel.

Det visade sig senare att det högst troligt var a-kassans fel då det verkade som de hade fel adress till mig. Ändå har jag fått post av dem i rätt adress, vilket är rätt lustigt. Måste vara nån lat jävel som inte brydde sig om att skriva in den rätta adressen i datorn. Så det är inte jag som gjort något fel.

Till slut fick jag gjort min adressändring i alla fall, kvinnan jag pratade med skrev in den i datorn.
På banken registrerade jag mitt kontonummer till a-kassan.

Efter många telefonsamtal och några besök på banken så ordnade det äntligen upp sig och jag fick mina pengar nu i fredags (fick alltså vänta lite drygt en vecka). Mycket är tack vare Johanna på banken! Tror hon heter så i alla fall. Jättegullig och hjälpsam tjej! <3

Nu ska vi snart inhandla en platt-TV! Finally! Fast det är ju Chrille som kommer njuta av den mest, jag sitter inte så mycket framför teven.

I onsdags träffade jag Ulrika. Hon är Jims tjej (Jim är från början Christians kompis), och de ska gifta sig nu i vår. Jag har aldrig umgåtts med henne förut, bara försökt prata med henne lite då o då, och alla gånger när det varit fest.
Det var faktiskt hon som hade hört av sig och ville ses, det tyckte jag var väldigt trevligt :)
Vi fikade på Café Kaka och hade det trevligt. Fast jag gillade inte caféet, det var för högljutt och obekvämt.

Sedan träffade jag Zandra i fredags, hon och jag måste också börja umgås mer.
Vi alla är såna som behöver komma ut mer, särskilt jag... Efter mig är det nog Ulrika. Zandra har ju ändå hund och Ullis har ett jobb... Vad har jag då? En skön lägenhet med två katter.. haha :D

Zandra bjöd mig på fest hos henne kompis. Så på fredagkvällen drog jag dit. Sen vid midnatt drog både hon och jag hem till Christian 2 där några av killarna satt och spelade fotbollsspel. Zandra och jag var fulla. :)

Ska försöka ta tag i saker lite mer nu, särskilt att träffa folk oftare!

MMS?

Jag måste undra.... Kan man inte skicka bogginlägg hit via mms?!
Det kunde man på bloggspce minsann!

Moniii

Idag (torsdag) ska jag få moni moni! Pengar, alltså.

Och jag sitter här och funderar hur många inlägg den här bloggen hade haft om jag skrev varje gång jag tänkte "Det ska jag skriva på bloggen!" ... Tyvärr så är jag lat och en WoW-nörd så då prioriterar jag andra saker och lilla bloggen blir lidande.

I alla fall. Inatt/torsdag morgon kl. 05.00 åker min buss som ska ta mig till Kapellskär. Därifrån tar jag båten till Åland.

Hela min stora resväska är proppfull med våra begagnade datagrejer som jag tänkte att min syster skulle få nu när hon har egen dator med internet. Jag är så snäll!

Och vet ni vad mer jag gjort? Jo jag har beställt löshår från en tjej på blocket. Hår till mig själv och hår till min syster! Vi fick tjata lite på mamma men hon gick med på det efter en stund. Haha.

Tyvärr hinner jag ju inte få det innan jag åker, men sen blire löshår för första gången på lillsyrran iaf :)

Kommer hem på söndag igen.

Tjilevipp!

Vecka.nu

För dig som aldrig håller koll på vilken vecka det är, och behöver veta, så är vecka.nu verkligen en skitbra sida!
Skriv in adressen och du får direkt veta vilken vecka det är! :D


Du täcka ål!

Kate Ryan - Det sa jonte (svensk alternativ text)More Videos & Games at Видео UaLIST


Följ bloggen med bloglovin RSS 2.0